No hej wszystkim !

Już już piszę

W blues clubie zjawiłam się około 19:00, sala pomalutku zapełniała się. Pojawiali się pierwsi znajomi.
Mam taki system,że muszę sobie potęsknić dzięki temu radocha ze spotkania jest większa...co ja mówię...jest łogromniastaaa !

Powitania z Bartkiem, Elwirką,Adasiem, Wiolką,Becią,Anią,Rumaczkami i ich znajomymi...i ze znajomymi znajomych !

Oczekiwaliśmy na koncert, ustawiamy się przy barierkach super miejsca !

Godzina 20:00 chłopaki zaczynają witani aplauzem ! Zwróciliśmy uwagę,że panowie grają w innych miejscach Adaś z lewej strony a Lucuś między Bastkiem a Kramkiem....dobrze jest !
Publiczność na początku wsłuchana w cudo dźwięki...słabo reagująca...zbyt mało emocji....wszystko w sobie trzymają...nie rozumiem...bo mnie już roznosiło

Po kilku utworach i soczkach jabłkowych

ludzie
się rozgrzali...również dlatego...że....Bastek z Kramkiem ryknęli...hahaha...i zmobilizowali publikę do bardziej otwartych i głośnych reakcji...i już mi się podobałooo ! było świetnie !

To będzie widoczne w utworze "Południe Ty i ja" Niesamowita energia płynąca ze sceny i zapowiedź Bastka "Dziś zagramy trochę dłużej" wywołała radość wśród publiczności, ludzie się rozkręcili

Cieszyliśmy się również gdy Bastek zaśpiewał "Tu na północy nie jest źle "

Nie wiem dokładnie ile trwał koncert ale wg. moich obliczeń trwał około 3 godzin z dwoma przerwami i bisem

Było trochę improwizacji, jeden utwór Hendrixa, kilka Dżemu w tym Viktoria, którą ludzie śpiewali razem z zespołem

Po koncercie oczywiście miłe pogaduchy, żarty...jak to zawsze jest
Tośmy się z Tomem nagadali o podobieństwach Kaszubsko-Śląskich

śpiewałyśmy kaszubski alfabet a Tom nas uczył śląskiej przyśpiewki

Oj wesoło było !

Czas pędził nieubłaganie...no cóż trzeba było się zbierać do domu...a godzina była chyba 24.Aaaa wiem,że chłopaki dostali dobrego kucha od Wiolki

W domu byłam po godz. 1:00 Ten koncert długo zapadnie w mej pamięci, było wspaniale, sala w sumie nieduża ale wypełniona po brzegi, super ludzie, świetny klimat i cudowna muzyka....chce się żyć !!!

Dziękujemyyy!!!